Handlekurv
0 varer - kr 0,00
Spotpriser (ozt)
Solvpris

Velkommen til Follo Mynt & Seddel AS

Om oss

 
Follo Mynt & Seddel AS er et godt og veldrevet selskap uten en eneste betalingsanmerking og topp score på kreditt rating.
 
Vi har de siste årene hatt over 5000 fornøyde kunder som har fått sitt oppgjør innen avtalt tid på 24 timer.
 
 
 
Historie
Etter mange år som samler har drømmen endelig gått i oppfyllelse da Thomas Remmem åpnet Follo Mynt og Seddel AS 1. september 2011. Den fysiske butikken ble åpnet opp i Nordbyveien 13 i Ski. Bygget hadde lenge vært et lokale som var blinket ut for oppstarten av Follo Mynt & Seddel AS. I utganspunktet er lokalene leid for 10 år.
 
Før butikken ble åpnet i 2011 drev Remmem nettstedet www.norskesedler.no, sedler har vært hoved samlingsområde siden 1980.
 
Alle produkter vi selger hos Follo Mynt & Seddel AS garanteres EKTE om ikke annet er presisert.
 
Rettigheter
Hos oss er det full returrett på alle varer hvis du ikke er fornøyd. Kjøp fra oss er beskyttet av kjøpsloven. Du har 14 dagers full returrett på alle varer - uansett grunn.
 
Leveringstid
Vi forsøker normalt å levere bestilte varer på 3 arbeidsdager.
 
Post / porto
Vi tar ikke ekspedisjonsgebyr. Vi har kommet frem til en løsning der vi forsøker å bruke ”SMARTESKER” der prisene varierer fra Kr 100 til Kr 200, vi legger oss da på Kr 140 for å gjøre dette enkleste mulig for kunde og oss. Her får vi sporingsnummer og pakken er forsikret oppad til 10 000 kr. Portoutlegg refunderes imidlertid normalt ikke
 
Betalingsmåter
Vi tilbyr deg følgende betalingsmåter på nett og butikk;
1. Betale ved henting i vår butikk. I butikken har vi betalingsterminal
2. Betaling med kort: VISA - MASTER-/EUROCARD Hos oss kan du benytte både VISA, MASTER-/EUROCARD. Denne form for betaling er den enkleste og billigste for deg som kunde. Vår nettbutikk benytter SSL-kryptering av sensitive data, du kan derfor trygt sende dine kortinformasjoner via vårt bestillings system. Vi har vanligvis alle varer du ser i våre lister, men vi tar likevel forbehold mot utsolgt vare. Vi tar også forbehold om mulige feil i opplistingen. Vi endrer normalt ikke pris på en vare når den har blitt bestilt, men vi forbeholder oss likevel retten til dette hvis det er gjort feil eller markedssituasjonen er sterkt endret.
 
Post og besøksadresse
Nordbyveien 13 1400 Ski Norway
 
Våre åpningstider:
Mandag 1000-1630
Tirsdag  1000-1630
Onsdag  1000-1630
Torsdag 1000-1630
Fredag: 1000-1630
Lørdag Stengt (åpent etter avtale)
 
Ellers vil du som regel treffe oss på telefon fra kl. 08.00 og utover kvelden til kl. 21.00, her kan vi avtale hjemmebesøk som vi gjør over hele Østlandet, eller en time for taksering etc. E-post og nettbutikken kan selvsagt benyttes hele døgnet!
 
Telefon: +47 410 88 888
 
E-post
 
Thomas Remmem salg@follomynt.no. eller thomas@follomynt.no Spørsmål om kjøp, salg og vurdering, eller andre faglige og administrative saker.
 
Gry Remmem: salg@follomynt.no Ansvarlig for Sølvtøybutikken hos www.follomynt.no. Gry kan kontaktes for spørsmål om fakturering og betaling, bestillinger samt spørsmål om ekspedering av bestillinger, forsendelse etc.
 
Morten Engebretsen: morten@follomynt.no Ansvarlig for innkjøp og den daglige butikkdriften.
 
Vår bank: Handelsbanken Konto nr. 9052 10 96348
 
Foretaksnr.: NO 897 198 452
 
Vi er mottakelig for både negativ og positiv kritikk. Ta kontakt på tlf: 410 88 888 eller på e-post: thomas@follomynt.no

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.